МАШИНИ

BOIX Q-1530

Q-1530 е најновата иновација за сите клиенти кои сакаат флексибилна, силна и функционална машина. Развиена е со употреба на комплети кои овозможуваат лесна промена на типот на кутијата за склопување. Q-1530 има 6 брзини, што додава можноста за работа со средна брзина да се прилагоди на вашите вистински потреби за производство. Истата е дизајнирана да произведува од 400 кутии на час до 1800 кутии на час. Во споредба со другите машини од опсегот на Boix „Quality” има високо ниво на компатибилност помеѓу моделите со алатки и деловите за формирање се заменливи, што е и функционална предност и економичност.

BOIX MCT-1/V

MCT1/V е целосно механичка машина која функционира како единствена машина и ви овозможува да:
прилагодете ја секоја глава со различна големина на кутијата;
прилагодете ја брзината со конвертор на фреквенција со автоматско надоместување на лепакот;
формирате конусни и/или стандардни кутии; работите со комплети според потребното производство.

КОМПАКТНА МАШИНА, лесна за употреба и лесна за одржување. Автоматска и прилагодлива машина со две глави за составување на мали кутии или C-1 кутии. Целосно механичка машина. Овој модел се контролира автоматски за да се ОСИГУРА СОВРШЕНО ЛЕПЕЊЕ. Машината има единствен мотор кој ги придвижува главните движења, осигурувајќи дека двете глави се совршено синхронизирани.