Контактирајте со нас!

Имате прашање? Ние ќе бидеме среќни да Ви одговориме!

+385 (0) 99 449 2000

daniela.sovicek@simpak.org

Inter Ambalaz dooel
Mihajlovski Demirski 20-10
1440 Negotino
NORT MACEDONIA

Испратете ни порака: